Léto

Léto

Anotace: Dobrý den léto.

Dobrý den léto, již jsi si obléklo plavky?
Dívky nesou krásu na pláže,
kde přítomnost ladí náladu.

Dobrý den, nebe!
Již ti slunce vzalo míru na modrý plášť?
Do dívčích očí se sklání jeho srdce,
tak i mé, a prosí.
Je tam pro mne místo?

Dobrý den, kráso!
Vlny rybníka se protahují,
olše šumí nokturno,
a větrná kytara hraje lásku.
Autor Hombre, 04.08.2010
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Neldor, hašlerka, V.N.Losinský, CULIKATÁ, Mbonita, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásně.. :)

04.08.2010 14:01:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí