Pro Zdeňka

Pro Zdeňka

Anotace: Kéž bych měla tu odvahu říci mu to do očí...

Já vím, svou šanci jsem dostala,
mohla jsem být šťastná,
kdybych nebyla tak nesmělá.

Chci být jenom s tebou,
pořád toužím po tobě.
Chceš i ty být se mnou?
Být celý život pro mě?

Prosím, dej nám ještě šanci,
uvěř mému srdci,
uvěříš-ly, budeš navždy šťastný.
Autor Mis.hul.e, 04.08.2010
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí