Nic III. a IV.

Nic III. a IV.

Anotace: Dvě básně ze série.

Jak jen se toho zbavit mám
stále tě vidím
vedle mě spící
ve snech
zdá se mi o tobě
má krásná FadedLightBluePink
co si mě okouzlila
jednoho červnového rána

chtěl bych spálit
vzpomínky o půlnoci
ať vítr rozežene po světě
sen o tobě

vím, že já tě miluji
ale nevím
zda ty mě milovat budeš
jsem jen ztracený
bez vína se topím ve své vlastním neštěstí
nicotě bez páteře
co jen nyní

vypadám jak divé zvíře
během chvíle
zestárl jsem o několik let
nejsem již ten
kým jsem byl
chtěl bych na tebe zapomenout
ale nevím jak
stále se mi vracíš…

Peru se s démonem
kterého nemohu nikdy porazit
jsem bez šancí
v bažinách smutku
snažím se najít sílu
pro co jenom žít
jsem slepý
nemohu snít

v nicotě nemohu najít sám sebe
ani jí
tu kterou jsem si vysnil
křičím ze spaní její jméno
kam se jen poděla má síla
bojovat s přízraky
ztratila se
v těžké nemoci
nebo snad v neomalenosti
chtěl jsem jen brát
nikoho nic nedat

démon má všechny podoby strachu
jedna podoba
to jsme já
ve svém vlastním strachu
stal jsem se svým démonem.
Autor Vlk v rouše, 04.08.2010
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: Laivindia, Bíša, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š., Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí