láska a štěstí

láska a štěstí

Anotace: .

co je vlastně láska,štěstí?
je to jako suché klestí,
co žárem ohně rozplyne se v dým
A já?snažím se vymysleti dobrý rým

dobrý rým na slova štěstí,láska
dumám a zatím oheň v krbu praská
hledám jak nejlépe vysvětlit tyto pocity
co to je? sem to já?,nebo snad ty?

štěstí je jen dírka mrňavá
není stála,ale měňavá
je to jev opakující se radosti
pořád vyhrávat může přinést starosti

láska je plamínek co ve větru tančí
nádherně začíná ale smutně končí
je to lidské tušení a touha?
stačí srdce bušení a jiskra v oku pouhá

jsem zamilován,prorazím zeď pěstí
tak tomu říkám láska a štěstí
Autor najrob7410, 04.08.2010
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji

05.08.2010 15:35:00 | najrob7410

Jedinečné a srozumitelné sdělení co je to láska.
Tak jednoduché, a přesto krásné.
ST bych dal 2x kdybych mohl.

04.08.2010 21:31:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí