Krajinou

Krajinou

Anotace: Láska...kam tahle cesta vede?

Krajinou

Krajinou nicoty, tak pustou
Pomalu teče řeka času
Přes mlhu, tak hustou
Není vidět smutnou krásu

Stokrát jsem se chtěl zabít
Nikdy jsem to neudělal
Musel jsem osud políbit
Za to, že mi tě dal

Byla to jenom však chvíle
Nicoty mlhou zkřivený obraz
Naděje, že dojdu svého cíle
Osudu to byl pouhý podraz

Kolik času mi ještě zbývá
Houpeme se na vlnách řeky času
Bože můj, světla kvapem ubývá
Už tě nevidím, jenom cítím tíseň mého hlasu
Autor Brácha, 05.08.2010
Přečteno 330x
Tipy 14
Poslední tipující: Antares, Psavec, ta.cupka., carodejka, Jiná, CULIKATÁ, nejsembásník, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš opravdu dobře !!!

19.09.2011 13:10:00 | xoxoxo

Krásné, bráško. Ano osedem se těžko člověk prodírá, známe tolik jeho tváří.

05.08.2010 17:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí