Vzpomínka na Tebe

Vzpomínka na Tebe

Anotace: Někdy je lepší ztratit paměť

Vzpomínka na Tebe

Malinká chvilička štěstí
v řádcích se utopí zrak
v dopise s nadpisem Štěstí
a z líbání ve vzpomínkách

Některé dny by se přeskočit měly
některé měsíce vynechat
abych tu nebyl osamělý
a k Tobě mohl pospíchat

Kdepak jsi zase dnes byla?
Vítr mi postel musel nadýchat
do srdce vzpomínka ryla
na slova Mám Tě rád

Díváš se, díváš z poličky
kde jen máš ruce, kde tělo svý?
Jenom ty oči na mne hledí
že proti kdosi sedí
jenom ta ústa s úsměvem
nabízí – vem si, vem!
Autor slamtron, 04.01.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí