Obnažená

Obnažená

Odhalila svoje city .
Zakously se ostré břity,
do těla i do duše.
Smutné verše napíše.

Verše plné slzí,
o tom jak jí to mrzí,
o tom jak mlčet měla raději,
jak neztrácet iluzi a naději.

Svou duši obnažila.
Své srdce odhalila.
Svou pověst v šanc dala.
Své rty už navždy umlčela.

Teď už se ale poučila.
Teď už to ví.
O lásce lhát se naučila,
už žádný muž se to od ní,nikdy nedozví
Autor Krásná Princezna, 05.08.2010
Přečteno 337x
Tipy 19
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, nejsembásník, Tom XVI, Psavec, Mallerick, Tomi Paci, Bíša, Ejí, J's .., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nahá... ST!

26.08.2010 09:57:00 | Gabrielle

A někdy je třeba vážně mlčet...

05.08.2010 23:30:00 | Ejí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí