Pavouček

Pavouček

Anotace: Taky máte v sobě nějakýho pavoučka, kterej se vám tam usadí a nechce pryč? :(

Chytám se do sítí pavučin
jako nepolapitelný stín,
a v proudu nekonečných chvil,
pavouček do srdce se vryl.

Jak bolestně skrytá touha,
tak nepříjemně dlouhá,
hledá si uvnitř skulinku,
hledá si ve mně záminku.

Pavouček tajemství skrývá,
po kom touží, koho mívá
v očích než usíná, než spí,
já vím, ty víš, on ví.
Pavoučku vstávej a běž,
i když je svět velká lež,
hledej si štěstí, někde tkví,
já vím, ty víš, on ví.

Branami života procházím,
bojuji proti všem nesnázím,
však jedna jediná mi zbývá,
pavouček – touha má chtivá.

Proudy slov mě tiše utápí,
omluvy, slova ukrytá v hedvábí,
pak čísi ruka mě pohladí,
a mně to nevadí,
a mně to nevadí…
Autor Werdysh, 05.08.2010
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, Kett, J's .., ta.cupka., Mates.21
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ano !! Povedená !!

20.10.2010 20:28:00 | Elisha

Krásná.

06.08.2010 07:27:00 | CULIKATÁ

přesto,že jsem arachnofobik,tak tenhle pavouček se musí hýčkat-nádherné

05.08.2010 21:22:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí