Není to jen jako

Není to jen jako

Anotace: i taková může být bolest

Je to jako odejít neznámo kam
A vědět, že vás stejně nikdo hledat nebude.
Je to jako napsat dopis na rozloučenou
A vědět, že si ho stejně nikdo nepřečte.
Je to jako probrečet celý noci
A slzy si utírat sama,
Je to jako nikam nepatřit,
Nikde nebýt doma.
Je to jako bojovat
Bez šance zvítězit,
Je to jako od přítele
Nůž v zádech ucítit.
Je to jako sbírat se ze dna
A pomocnou ruku nevidět,
Je to jako hledat lásku,
Ale jen u druhých jí přihlížet.
Je to jako trn v oku,
Který každým pohledem bolí víc a víc,
Je to jako vyrvané srdce z hrudi,
Po kterém nezůstalo vůbec nic.
Je to přesně takhle bolest,
Která se nedá vyjádřit slovy,
Bolest,
Když ublížil nám člověk milovaný.
Autor squatt, 05.08.2010
Přečteno 373x
Tipy 21
Poslední tipující: fijalka, strašidýlko-střapatý, la loba, carodejka, Tomi Paci, 1982-JnU, malá slečna, CULIKATÁ, danav, ta.cupka., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný...zrovna to prožívám takže díky...

27.12.2010 12:28:00 | la loba

Moc hezky jsi to napsala, posílám trochu energie a usměj se sluníčko.

20.08.2010 23:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí