Láska nebo smrt ?

Láska nebo smrt ?

Anotace: láska....

Chtěla bych se podívat do tvých očí
ale nemůžu.......proč?
Protože vím že když se do nich podívám tak už neodtrhnu zrak, vím že když se do ncih podívám tak nebude cesty zpět, vím že když se do nich podívám tak budu už navždy slepá....

Chtěla bych tě políbit
ale nemůžu......proč?
Protože vím, že když tě políbím a ucítím dotek tvých rtů,
tak už nikdy v životě neobjevím ráj.

Chtěla bych na tebe zapomenout
ale nemůžu......proč?
Protože zapomenout nedokážu :(

Ale tím to nekončí!

Chci aby TY jsi byl ten ským zestárnu,
aby ty jsi byl ten ským se budu smát ba i brečet.
Chci aby moje ruka svírala tvou.
Chci aby ty jsi byl v mých snech.
Chci aby jsme byly jen TY a JÁ.

Chci tě milovat..."chci"?? ne já už tě miluju!
ale nevím jestli ti to dávám dozt najevo.
Nevím co uděláš, až zjistíš že mé srdce patří tobě.
Nevím co řekneš, až zjistíš že ty jsi můj život.

Nemůžu tě vyhnat z hlavy.
Není minuty ani vtenřiny abych na tebe nemyslela.
Neni dne abych jsi nepřehrála ty chvíle co jsme spolu prožili.

Miluju tě, ale nemůžu tě mít....
To je láska tak slepá...??

To není LÁSKA ale SMRT!
Autor kulickabarevna, 06.08.2010
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: 1982-JnU
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí