Zatmenie..

Zatmenie..

Anotace: .. Slnka

Vietor sa strhol na Slnku
vlajú mu vlasy
je taký zvláštny, bez hluku
ak pozor dám si

zhorí mi iba krídel pár
- aj tak sú zradné
kam chcú, tam letia, no a tvár
mi neodpadne

či inde horľavý nie som?
nech ma oblížu
jazyky vo vetre, pred snom
do srdca vpíšu

o láske ohnivé verše
pýtam sa - pre mňa?
ponúkol sa, že ich skreše
barbier bez mena

aj Slnku ostrihá vlasy
ostrím oholí
kde sa tu vzal, tuším asi
komu po vôli

telom mu zakryjem Slnko
zatmenie spácham
vo vetre srdce mi vzbĺklo
horľavé tiež je.. tak bacha!
Autor Petbab, 06.08.2010
Přečteno 281x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vjeršotepec, NikitaNikaT., Psavec, hašlerka, Bíša, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi vydařené dílko, dobré obraty, dobře se mi četlo. ST! za obsah.

09.08.2010 06:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí