Jen dopis

Jen dopis

Anotace: "Jsem jen dopis..."

Jsem jen dopis, pane, a říkám Vám,
že máte pro co žít.
Jsem jen dopis? Ba ne, já touhou plám,
jsem vůní
jsem květem
Já káži teď vám snít.

Jsem jen dopis, paní, a říkám Vám,
že nejste sama zasněná.
Jsem jen dopis, psaní, a zpívám vám
leskem tůní
svým srdcem
říkám Vám slova plamenná.

Jsem jen dopis, lidé, jen pouhopouhé psaní
Však dím „život plyne dál“
Jsem jen psaní, zlité slzami štěstí, které mámí
odjakživa
a navždy
Skleslé, jimž se vítr smál.

Odjakživa
a navždy.
Autor Hynas, 04.01.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to bezva... Je to téma, které mám ráda...
krist
P.S. Věř, mně je 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

06.02.2006 20:26:00 | Kristýna M

Zajímavé téma! Dopis vyvolávající snění...

02.02.2006 13:28:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí