číslo jednotné

číslo jednotné

Anotace: ...

Na co to budeme řešit?

Duchovní a světské jsou mraky
jako tvoje zuby,
myslím na Budulínka,
na naše náhody
na naše naše,
jahody, nehody,
jeho nitro spí,
příliš je všeho,
nechci aby jsi šel
pro vodu, pro štěstí,
hledat sudičky,
chci se divat na tvoje abychom,
přidávat kyslík,
věci se smějí nám,
my se smějem věcem,
duha je zvláštně ohraná
a přitom ne,
naše je moje,
abychom bych,
tak snad...


přines tu vodu
Autor Rama_Maslova, 07.08.2010
Přečteno 428x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, 6thSun, malá slečna, CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

abychom bych - tak to je přesně výstižné..

07.08.2010 22:51:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí