Dobrou

Dobrou

Anotace: ...

Čas od času
letíme do nebe
zpíváš mi o psech
a já se směju
chybím ti ve vteřinách
rozepínáš si košili
a ona padá a voní
tolik
chci slyšet tu o kočce
tu lala lalala lala
neznáš noty, tak hraješ mi ji na vlasy
foukáme si spolu myšlenky
sladce sladce je mi
říkáš, že mi stmívání strašně sluší
nebojím se
i kdyby zvonilo ráno
i kdyby se s námi líbala noc
nic se nemuže stát
když tě mám pod sebou a kolem
ještě tu o očích ještě tu a tisíc jiných
je to tak, pravda a věčná


a pak zase vstavam
Autor Rama_Maslova, 07.08.2010
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Cagi, Psavec, 6thSun, malá slečna, CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí