Slzy...

Slzy...

Anotace: přes ty slané kapky, co tekou z očí, často není vidět to krásné...

A tu noc-
tu noc co bylo náhle chladno,
ač teplota tak vysoká.
Přijel Ten, přijel On.
A ty Jeho zážitky.
Jeho a Moje. Naše.
Před rokem- stála jsem
před těžkým rozhodnutím.
Hledám víly ve stínu mého pokoje.

Goodbye my lover,
goodbye my friend.

A letos je to tu znova.
Stejný muž,
podobný osud.
Není dost vody v řece
a přes vlastní slzy
člověk nevidí krásu hvězd.

Goodbye my lover,
goodbye my friend.
Autor Mak, 08.08.2010
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí