VÝROČNÍ

VÝROČNÍ

Anotace: dnes máme své 1.výročí, tak jsem po probuzení zanotovala...

VÝROČNÍ

Ty a já - patříme k sobě.
Tvé tělo na mém, když usínáš...
Svlékáš mne zas a zase a znova.
Jsi pro mě ten jediný.

Věříme na lásku i v té dnešní době.
Jsi se mnou a okolí nevnímáš...
Pamatuj dobře všechna tahle slova,
naše společně strávené hodiny.

S Tebou je to zkrátka jiné.
Tak skutečné a zároveň snové!
Když tělo s duší pokaždé splyne.
A pokaždé se to zdá nové!

Tak jako odkvetlé pole slunečnic.
By zela bez Tebe prázdnota ve mně...
A já si nepřeju už jiného nic...
Než tenhle kus ráje na povrchu Země!
Autor Turmalina, 08.08.2010
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Aliccia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí