tvůj tón

tvůj tón

Anotace: ...

Meruňkově studí tvoje ruce,
a moře je to jediné hezčí
než tvoje pusa,
nechám se svádět
tóninou A-moll
v garáží odkladů
tleskáme světu
pořád znovu a pořád znova,
když budejeme vlastní stát,
co z toho vlastně máme

Jsem krásná s tebou
Newtonovy zákony
nejsou nic,
když se zase oblékáš
a optimisticky, jo to by šlo,
říkáš,
nemám tě rád,
v garáži odkladů
počítám tvoje pihy
a od minula jedna chybí

Kde je?


Ta naděje
Autor Rama_Maslova, 08.08.2010
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Hrábě, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí