Princeznin sen.

Princeznin sen.

Anotace: princeznin sen --> můj sen :)

Kde hledám tu motivaci
k žití dalších nudných dnů?
V knihách skrytých za policí
nebo z dívčích románů?

Každý večer slzy stírám
při pohledu na měsíc
svoje přání k černým dírám
posílám se strachem vstříc.

V hvězdách nebo v mléčné dráze
schovávám své obavy
ach lásko vím, zaplatím draze
za všechny vymodlené sny.

Upsat se ďáblu vlastní krví
a proměnit se v královnu
s hedvábnou vlečkou,
jak báseň praví
i kdybych chtěla - nemohu.
Autor klajusenka, 09.08.2010
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí