Teď už jen stačí...

Teď už jen stačí...

Anotace: ...se na všechno vykašlat a utýct pryč ;) ... ne vážně, nic neni tak hrozný, jak se na první pohled zdá... jinak, celkem mi chybí komentáře k těm mym žblebtum tady... tak kdyby vás to moc neotravovalo... budu ráda za každé vyjádření ;)

Teď už jen stačí najít podium...
Aby mi mohli zatleskat
za dokonalost naivity

za nejvyšší cenu
-tohle je, kamaráde
na Oskara-

to zamrzí
v hledišti ani noha,
že by špatný načasování?

nebo jen
blbost

víš, dík za to, že budu mít strach někomu věřit
aspoň se nespálim
člověku je všechno nanic, dokud se z toho něčemu nepřiučí
a tohle ponaučení sice bolí
ale bude prospěšný
mně určitě
Autor rry-cussete, 09.08.2010
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: ajlonka, Hloupá Květinka, CULIKATÁ, Pablo Kral, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

,, ...já sedím na klandru a ty na sudu
a každý hercem je svýho osudu...
...na dvoře divadla, hrajeme divadlo... "

Jarek Nohavica

25.08.2010 18:52:00 | ajlonka

Každou lásku tohle potká...

09.08.2010 14:01:00 | labuť

je umění rozlišovat - komu věřit

09.08.2010 13:54:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí