Na pláni

Na pláni

Anotace: ...

Prostě už nemůžu, musíš si pomoct sám,
sílu jsem rozdala, srdce však nerozdám.
Lehnu si do proudu řeky, budu v očekávání,
kameny klidně házej, ty mě už nezraní.
Slunce mi svítí a odráží se na hladině,
užívám si pocit očisty bez pohybu, líně.
Borůvky zbarvily mi ústa, dlaň poranilo ostruží,
nejsme si zavázáni, jeden druhému nic nedluží.
Prý jsou tu vlci a medvěd se z Tater zatoulal,
tváře zvěře i ta má otiskly se v nitru skal.
Tančím si v duchu, jak divoženky na pláni,
karty jsou taženy a naše srdce dávno rozdány.
Autor Inge, 09.08.2010
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bíša, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí