Dávno

Dávno

Anotace: ...protože tohle bylo dávno :D...je zvláštní si to zase číst a vzpomínat na ty dojmy, co jsem měla, když jsem tohle psala...a je zvláštní, jak mi teď přijdou směšné :)

Sbírka: Postupem času...

Spoustu snů jsem v sobě měla,
Když do očí jsem se ti zahleděla.
Spoustu nadějí jsem v sobě dusila,
Když podíval ses na jinou
A vlna horka mě zalila,
Když provázels mě noční krajinou.
Nad námi svítila spousta hvězd
A já se tebou nechala vést
Až k té zrádné a hluboké propasti,
Jenž se LÁSKOU nazývá,
Kde zmizí štěstí i všechny radosti
A jen zaslepenost zůstává.
Autor wendy.poezie, 09.08.2010
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., malá slečna, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí