Pro jednu dívku

Pro jednu dívku

Anotace: ..věř, že bude zase dobře...

Sbírka: Mé já

Řekou plnou oblázků
něčeho co se nedá vrátit
jak často brečela jsi pro lásku,
pro pocit, že můžeš ztratit.

Byl tvůj první a ty jsi ho
víc než srdcem milovala
často nevyšla, z údolí slaného
a sama v sobě, jsi si, lhala.

Ráno plné červánků
jednou to přijít muselo
co dala by jsi, za vzpomínku
v které by to jen málo bolelo.
Autor Tom XVI, 09.08.2010
Přečteno 435x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Ejí, CULIKATÁ, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí