Koho jsi dílem ?

Koho jsi dílem ?

Anotace: Kdo vytvořil tvou krásu ?

Řekni, mi má lásko, kdo nakreslil tvou tvář.
Měl snad u kotle ustláno, či nad hlavou svatozář?
Chtěl jen mé okouzlit srdce, nebo zavinit války.
Poplést hlavu všem i těm z velké dálky.
A co tvé rty? Proč ty naplnil růží?
Aby byly k zulíbání či propíchly srdce jak trn kůži.
Ač jsi dílem andělů, či naopak ďábla.
Pro mě znamenáš jediné a já tě mám navždy ráda.
Autor Ailise Bedmin, 09.08.2010
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Fanosh, ilona, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí