tě chtěla

tě chtěla

Anotace: nebáseň

Bohunka ze cvíka
je strašně hezká
- jo to je -
(blbá)
pořád si píšem, víš
- vážně? -
( vím, máš počmáraný ruce)
si představ, že nemá ráda léto
- ty jo, to je zajímavý -
( má špeky )
je taková originální
- je no -
( kráva )
zítra půjdem na kafe
- fakt? ale to je skvělý -
( ahoj Maryšo )
asi na náměstí, pak ji pozvu k nám
- snad půjde -
( nesmí, ne, ne )
půjde, už sme domluvený
- aha, to je prima -
( - - - - - )
ty Aďo, neva, že ti o ní vykládám
- proč, prosim tě -
že ty mi neříkáš o žádným tvým objevu, jakej je a tak
- máš oheň? asi bych měla přestat kouřit -
( sladkej, trapnej, mořkej, nádhernej, cizí)
tak koho balíš?
- asi bych fakt měla přestat, blbě se mi dýchá a těch peněz -
( koho, Boženu Němcovou, debile, miláčku)
ale na něco umřít musíme ne, hlavně mi drž s tou Bohunkou palce
- fakt bych chtěla přestat kouřit
( fakt bych chtěla)


jenže zázraky jsou nám impotenty
Autor Rama_Maslova, 10.08.2010
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, zvířenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tleskám,paní,ironicky namazaný margarín sebezpytu,to každý neumí...

16.08.2010 23:27:00 | zvířenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí