JSI

JSI

Jsi králem mezi všemi
a já jen hloupá dívka,
co chtěla se měřit s princeznami

Jsi sluneční záře, svítící na mou duši
Jsi mé srdce, co nešťastnou láskou buší
Jsi slavík, jehož zpěv není pro mé uši

Jsi bouře za letního rána
a já před Tebou choulící se vrána

/Chtěla bych být Tvá srdcová dáma/

Jsi moře, rozbíjející mé břehy
Jsi nezapomenutelný dotek něhy

Jsi tím, bez koho nemůžu žít
Tak zabij mě, zkrať moje utrpení!
Bez Tebe žádny smysl není!
Tak zastav mě, nenechávej mě snít
Nebuď tím, koho nemůžu mít.. =‘(
Autor dream in emptiness, 10.08.2010
Přečteno 371x
Tipy 16
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Zayo, JohnyD., Psavec, Gudula, J's .., Skalsky Pavel, WAYWARD, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strašně krásně napsané...i když smutně

10.08.2010 20:11:00 | JohnyD.

Moc hezká.

10.08.2010 11:52:00 | Gudula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí