Nevíš nic!

Nevíš nic!

Anotace: báseň to není, ale.. musela jsem to prostě napsat..

každý den, každou vteřinu, ve spánku i v bdění
jsi v mé hlavě, v mém srdci, jsi mé utrpení
jsi krásný přízrak, před kterým úniku není

každým dnem se víc a víc ztrácím
mizím sama sobě před očima
propadám se do temných hlubin
mé rozpraskané duše
brodím se svými myšlenkami
a ztrácím sílu bránit se zkáze

všude jsou jen vzpomínky
vzpomínky a Ty v nich
nenecháš mě ani na chvíli vydechnout
nenecháš mé zmučené tělo v klidu

nechápeš tu bolest
nechápeš ten čas, který se nade mnou zastavil,
abych to všechno musela pořád prožívat stále dokola
stále dokola, znovu a znovu a znovu

vidím Tvou ruku, kterou mi podáváš
máš úsměv na tváři a jiskřičky v očích,
ale jakmile se natáhnu, Tvá ruka se rozplyne
a Ty se směješ, směješ se mé naivitě, směješ se mé bezmoci
trháš mé srdce na kusy, ale ono nepřestává bít
drtíš mé plíce, abych se už nikdy nemohla nadechnout
bodáš do mých očí a slzy měníš v krev
rveš mé hlasivky, abych už nemohla křičet Tvé jméno
kopeš do mého těla a rozbíjíš mou hlavu o zem
a při tom se směješ
pořád a bez přestání ten krutý smích všude kolem mě

naplnil jsi každou buňku mého těla sám sebou
a teď po mě chceš, abych je zničila, zničila Tebe ve mně?
chceš, abych zničila své štěstí, sama sebe?!
chceš, abych se vzdala a přestala snít a doufat
zabíjíš mou naději a zabíjíš mě a směješ se tomu
posmíváš se mé hlouposti, mé víře v lásku

Ty ani nevíš, co všechno mi tímto způsobuješ
Ty prostě nevíš, jak moc to bolí
Nevíš nic!
A já Tě nenávidím a miluju stále víc
Kdy už to skončí?
Autor dream in emptiness, 10.08.2010
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Le ver luisant, Ejí, JohnyD., Gudula, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach čugi, kéž by to šlo ven.. ='(

10.08.2010 20:30:00 | dream in emptiness

nevadí, že to není báseň. je dobře, že už zase píšeš...sice smutně, ale aspoň trochu toho špatného jde ven

10.08.2010 20:20:00 | JohnyD.

...krásné a přitom tak bolestivé...

10.08.2010 10:31:00 | Kristýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí