Život pod křídly ...

Život pod křídly ...

Anotace: * * * * andělů * * * *

Tvou duši věrně chrání,
bolest pohladí dlaní,
na chvilku tiše zmizí,
láska jim není cizí.

Pomohou v těžké chvíli,
ví, kdy se člověk mýlí,
napoví, kterým směrem
se vydat za přítelem.

Postačí mávnout rukou,
když srdce stejně tlukou,
spojí je touhy slibem,
hoříme jejich vlivem.

I štěstí s námi sdílí,
roztančí svět, jak víly,
do výšin s námi letí,
balí svět do perletí.

Jsou všude kolem nás,
neslyšíš jejich hlas,
jen občas křídla rozvlní
vzduch, co se v dáli stříbrní…
Autor nejsembásník, 10.08.2010
Přečteno 393x
Tipy 36
Poslední tipující: poustevník Jirka, dream in emptiness, Jean89, Zefi, jita.1965, Tomi Paci, Mbonita, zenge, Psavec, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkný..St.

10.08.2010 11:17:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí