O pomněnce a větru

O pomněnce a větru

Anotace: :(

Erotické myšlenky
v květu krásné pomněnky
chce si s větrem lehce hrát
škádlit ho a rajcovat.
Slunce dává květu sílu
měsíc večer vlhka míru
a jen vítr s vánkem svým
stává se jí milostným.
Lehce s květem lomcuje
svoji neřest vnucuje
pomalu ji šimrá vánkem
až uvadne lehkým spánkem.
A pak než se naděje
vítr se v ní pomněje.
Bylas jedna v polním kvítí
modrý blankyt chtěl jsem míti
a tu tvoji modrou zář
chtěl jsem fouknout před oltář.
Odkývala mu to květem
on byl láskou horce smeten
odevlál si bůhví kam
avšak v dáli zůstál sám.
Něco se pak změnilo
teplo z louky zmizelo
a ta krásná pomněnka
zmrzla na kost, chudinka.
Autor Ďábel sám, 10.08.2010
Přečteno 401x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, Jean89, Mbonita, isisleo, Jiná, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš opravdu moc pěkně:)...si citově bohatý člobrďáček..

30.09.2010 09:56:00 | lovelienka

Krásně napsané ..erotické myšlenky v květu krásné poměnky ST!

16.09.2010 18:13:00 | xoxoxo

dříve než si s ní hrál vítr,
včelka, včelák na ní vlítl,
ona umírala s mrazem - chudinka,
však zůstalii po ní semínka,
příští léto bude tůňka
tečkovaná modře - samá pomněnka :)

10.08.2010 18:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí