Hvězdy už obejmuly oblohu

Hvězdy už obejmuly oblohu

Anotace: Potají odcházíš i vcházíš, potají ztrácíš se ve mě, udržet city nejde mi pevně a utíkají za Tebou, občas vzpomínky zahřejou, když daleko jsi a zbývá hodin pár do shledání a těžko říct, co přijde se svítáním.

Venku se setmělo a hvězdy už obejmuly oblohu,
nevím proč na Tě já přestat myslet nemohu,
proč náhle ve mě jsi, ač stále jsem sama,
přemýšlím, kde se ta láska ve mě vzala.

Vždyť najednou mi chybíš a myslím na Tě stále,
potají přeju si, buď mojím králem,
hladím Tě ve spánku, potajmu ve dne,
jsi kouzlo z červánků jsem z Tebe vedle.

Co se to stalo a co to změnilo, mysliš že byla to ta jedna noc,
co mezi nás přišla na nic se neptala a oběma dala nám moc,
nevím a odpovědět si nedokážu proč najednou toužím být vedle Tebe,
nevím a svému srdci kážu, ať není smutné, ač trochu zebe.

Třeba se zítra něco změní, třeba přijdeš blíž a podáš mi dlaň,
třeba se jenom dotkneš lehce a já jako laň,
poběžím Ti naproti a do náruče se ti schoulím celá,
milovat ano znovu já bych chtěla.
Autor grázlík, 04.01.2006
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí