plachetnice

plachetnice

Anotace: zabila ji touha po lásce..

Jsem papírová plachetnice
výdech tvůj ať je mi větrem
majákem ať jsou tvé líce
ať bouři voláš polibkem.
Uvnitř v krvi na tvé žíle
proplouvám jako moří král
proplouvám o neznámé síle
proplouvám a nevím kam.

Směr udává mi tlukot srdce
hlas lásky říká kupředu
jen pojď blíž, šeptá mi sladce
mám pro tebe tu odměnu.
A zvedám plachty ještě výše
bičuji svoje otroky
modlím se k tobě ve své pýše
a doufám v němé pokroky.

Když blíž jsem, vítr se zvedá
žene se záhuba všech dní
konečně křičíš ty dvě slova
nevíš však, že jsou poslední.
Byl jsem tvá droga, nutnost k žití
byl jsem nikotin na plíce
byl jsem to, co každý cítí
byl jsem tvá plachetnice.
Autor klajusenka, 11.08.2010
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí