Sen

Sen

Anotace: Z archívu blbostí. Zalíbil se mi totiž výraz "nekauzální logika"...

.
V království nekauzální logiky
Hrajou nám masové cukrblíky
Zítra jsme byli gamaše
V lednu je nastrouhám do kaše
Před rokem rudá ruda Ruda
Vzala si strakapuda
Zamrazí taneční knedlíky
Celičký celý od paniky
Na prsech zrají ti kbelíky
V království nekauzální logiky
.
Autor RobertCZ, 11.08.2010
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí