jako feťák

jako feťák

Anotace: ...přijdu si tak:(

Sbírka: Mé stavy

Jako zoufalec si přijdu
protože za trochu lásky šel bych světa kraj,
jako feťák co hledá kde vzít dávku,
když nemá co by za ni dal.

Rozfoukaný popel,
studený kruh z kamenů
ti prozradí kde ohen byl
kde možná jeden uhlík snad ještě zbyl.

Ale kde není, tam nic není,
pořád zima a tma
a srdce pořád čeká
na zahřátí a teplo dlaní

proč ted pocit pořád mám
že sem tady sám
jelikož přátelé nenahradí
studenou postel,
prázdnotu duše
"najdi si nekoho"
zní to tak jednoduše...že?
Autor Redingar, 11.08.2010
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, ziriant, Psavec, Ejí, CULIKATÁ, danav, s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

studená..ale krásná

21.08.2010 09:49:00 | Dreamer.In.The.Inside

Je to k uzoufání,když se nedaří
rozhoupat houpačku života.
Ale půjde to, věř!

12.08.2010 00:06:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí