Jen ona ví!

Jen ona ví!

Anotace: K.U.......K.U...........nene sprosté slovo to není ;) Ale pejsci ji taky úsměv vykouzlí ;)

Nemohu být upřímný,
promiň.
Nemohu být líbezný,
promiň.
Nemohu se na tebe ani podívat,
promiň.
Nemohu tě ani líbat,
promiň.
Nemohu být ten koho jsi si vysnila,
promiň.
Nemohu být ani ten koho by jsi ty chtěla.

Mohu být jen tím kým jsem,
né snem.
Jen realitou.
A tvou krásnou prioritou.

Tolik společného,
tolik věčného,
tolik krásného.

Chtěl bych být jen tvým,
a přitom tím,
koho jsi si vysnila.

Ale bohužel to nejde vždy budu dvojkou,
ne jedničkou a
přitom stále počítám.

Že budu do smrti,
do smrti sám.
A to srdce mé trhá,
trhá tak moc,
že už nevím která je ta pravá.

A přitom jsi to jen ty,
jen ty jsi ta má!
Autor Li_on, 12.08.2010
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí