Bílá labuť

Bílá labuť

Anotace: Láska na první pohled, pro někoho fantazie, pro druhé osudová záležitost.

Proč ta bílá labuť odlétá a na mě lehce zapomíná?
Možná že tam vidí jiný kraj,
kde dostane mnohem víc.
Za tvoje štěstí chtěl jsem se bít,
ty tvrdíš jen,
ať si dám klid.

Bílá labuť rychle uvadá,
stává se z ní růže krvavá.
Na jednom místě bude stát,
další kraj ať pozor si dá.
Autor Hantec, 12.08.2010
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí