Na vlnách něhy

Na vlnách něhy

Anotace: ....

Plachtí mé nitro jako křídla vážky,
napínám duhu našich sblížení.
Nech mě přistát nad zátokou tvých dotyků,
na Tvé dlaně,
na kterých běží pěšiny času,
co prošla jsi již tisíckrát.
A hvězdné trasy pozemských rozkoší,
které do zbláznění,
které do setmění,
Tebe mi svedou.

Hledám Tvé oči,
které zatoulaly se na rozpálených silnících
ve věčných otázkách,
kam vlastně tyhle rychlé dráhy vedou
Ty oči chtějí, abych je našel,
abych přijal jejich odraz,
polaskal Tvou svobodu
a neptal se proč.
Čekání může být i andělské,
ale i mořská vlna změní svou trajektorii
v okamžiku pouhém,
čas je relativní v jednotce věčnosti,
ale není relativní teď a nyní
nech mě přistát na Tvé dlaně a na té vlně se svézt.
Autor Martin Kredba, 12.08.2010
Přečteno 613x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, adida, Vanilková Ninja, Elisha, Špáďa, labuť, Psavec, Kutty, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása.

03.05.2024 18:38:14 | mkinka

něžné, hezké.. ST :)

31.08.2010 08:08:00 | Gabrielle

Promluvila něha.

12.08.2010 17:33:00 | Jana M.

Umíš krásně básnit,co víc dodat?Moc hezké:)

12.08.2010 16:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí