Ruce prázdné mám

Ruce prázdné mám

Anotace: ...

Zaplnit kout,
který zeje v naší mysli,
smět tak obejmout
to co není, oč jsme přišli

Ve tvé tváři zas
vidím stopy ranní rosy
doufám zítřek nás
jako květy nepokosí.

Ruce prázdné mám
a nablízku Tvoje tělo,
polibek dám tmám,
srdce mé se rozpomnělo

Temnotou kráčí půlměsíc,
vysnil jsem Tvou podobu
oči máš z páru létavic,
vlasy jak hvězdnatou oblohu.

Vysnil jsem úsměv
z hvězdných drah,
kéž žal a bolest změní v prach
retů záchvěv

Na každou ránu jirocel,
na pomačkanou duši,
na jednu věc bych zapomněl,
láska má Ti sluší.

Ruce prázdné mám,
tiše šepám Tvoje jméno,
dáme sbohem tmám
srdce bijí jako jedno.
Autor Akrij8, 13.08.2010
Přečteno 450x
Tipy 20
Poslední tipující: Judita, Gabrielle, Ariella13, deuxEm, Psavec, CULIKATÁ, Secret, Květka Š., WAYWARD, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je překrásná, moc se mi líbí...

03.09.2010 10:06:00 | Ariella13

Krásné.

13.08.2010 18:49:00 | CULIKATÁ

jo ! super ...

13.08.2010 15:32:00 | Secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí