ty a jen ty

ty a jen ty

Anotace: ..........................

Sbírka: moje básně

když tě vidím
srdce mi buší
chci slyšet jak říkáš že mi to sluší
ale to je jen pouhý sen
chtěla bych s tebou být každičký den

každý tvůj pohyb mi příjde krásný
mohla bych o tobě psát tisíce básní
nejsem si jistá či o mne stojíš
někdy se mi zdá že se lásky bojíš
tu tvoji vůni jjá prostě miluji
budu ti věrná to ti slibuji
Autor čipsy, 14.08.2010
Přečteno 524x
Tipy 9
Poslední tipující: Chamka, jedam, Jiná, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí