Schody z nebe

Schody z nebe

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=NarGPAeha50

Kam mě zavedou schody z nebe
když chci umřít jen vedle Tebe
Anděl sedící na bílém kameni
trefuje se do mého znamení

Jen on nahoře to ví,že Amor není šílený...


a přeci se snaží dostat tu lásku ze mě
šíp co letěl už dávno padl vedle
Tak dotýkám se Tvých marných iluzí
chci proudit jako dávka v transfuzi...

Kdo přečká tenhle mírný pád
ruku v ruce půjdeme na pořád

Ty schody vedou jenom k Tobě
tiše volám,že chci být sama, po tmě
Plamen svíčky hraje divadlo
na zdi je nápis...jak to dopadlo?

Umřela tedy vedle něho?

odešla v bílém,ale to už je jedno...
Autor Kett, 14.08.2010
Přečteno 395x
Tipy 18
Poslední tipující: Chico1, Psavec, sobý hnusec, Niky88, hašlerka, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná, Elza511, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasí povidla se moc. Neboj vše se v dobré obrátí. Hezká Kačenko

19.08.2010 00:38:00 | Chico1

hmmmm...!!! Moc povedené! ST

15.08.2010 11:09:00 | sobý hnusec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí