Neopětovaná láska

Neopětovaná láska

Anotace: ...

Miluji někoho,
on nemiluje mě.
Řekněte mi někdo,
co toto za spravedlnost je
Říci mu chci
tolika krásných slov
Chci býti moudřejší,
než tisíce vzácných sov.

Nikdy nic nebude jednoduché,
a už vůbec ne život.
Vše je toli nespravedlivé,
chci žít jako osamělý kojot.
Miluji ho
a on nemiluje mě.
Řekněte mi někdo,
co toto za spravedlnost je
Autor Andvejka, 14.08.2010
Přečteno 367x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí