Buď mým zachráncem

Buď mým zachráncem

Anotace: možná je už pryč... a já taky mizím

Srdce procitá a touží,
samota nicotná, souží.

Je opomenutou hračkou,
padlou značkou,
co mizí a slzí
nad krví cizích, nikdy svojí
vždyť má nestojí,
tolik co jiná, už to nebolí.

Z papírů slepila zdi,
může schovat naivní sny.

Ledová víla v alobalu,
Magická kráska bez obalu

Paks přišel ty a vše spálil,
zdi, temnotu, vypálils tůně,
už nevím, jak chutná tvá vůně.
Život bys se mnou strávil.

Vrať mi tvé černé oči,
vrať mi společné noci.

Volná láska...
...krutá sázka.
Všech a ničí,
srdce křičí,
tělo se vzpíná,
mozek tě spílá,
a ty mizíš...
Jsi jedna z mnoha...
Copak ty cítíš?
Jak bys jen mohla!

Jen jeden tvůj pohled
a srdce taje...
"Už zase má je!"
nebereš ohled.

Pro tebe žiju
jsem tím, čím jsem,
špinavá, piju
buď mým zachráncem...
Autor Ledová víla, 14.08.2010
Přečteno 406x
Tipy 17
Poslední tipující: Findë, váhy, Němý čtenář, Danger, Zorenka Ježková, Dreamer, Psavec, Ishtar, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska vždy bruslí na tenkém ledě...

20.12.2010 23:49:00 | Danger

Bezvadná.

15.08.2010 19:47:00 | Psavec

Ty že jsi Ledová víla? Ne... tys přímo ohnivá víla.)) Moc hezké.

14.08.2010 23:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí