Snění

Snění

Anotace: Pár (ne)veršíků, jež mě napadli po jedné noci, jednoho rána. Starší několik měsíců.

Zase jednou sedím
nad ránem na schodech
chladný mramor
studí do dlaní.
Čekám kdo zakřičí
kdo první ukáže
kdo další mě obviní.
Vzpomínám a teskním
samotu pažemi objímám
nelituji své volby
jinak na výběr vlastně nemám.
Pohledem kloužu
po modrém vzoru
mozaice památek
jak jsi mě miloval
dnes v noci.
Polykám slzy a poslední vzlyky
naposledy dávám obličej do dlaní
než tvá ruka dotkne se kliky
a vytáhne mě ze snění
že nejsem tvá
a nikdo nikomu nepatří.
Autor Saia, 15.08.2010
Přečteno 388x
Tipy 17
Poslední tipující: Anjesis, Gabrielle, James Libustka, Karásek, Dreamer, carodejka, Lili Holiday, rezina, Ejí, Tezia Raven, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí