Plno žárlivosti a lásky

Plno žárlivosti a lásky

Anotace: to se prostě stane,že člověk někdy žarlí...

Sbírka: Ty si ta jediná

To co teď pociťuji,
je žárlivost velká,
a ta láska k tobě,
jak nejvyšší hora světa.

možná by chtěla výše poskčit,
ale brzdí ji přitažlivost zemská,
a já teď mám ten hluboký pocit,
že z vrcholu nechci nikdy slézat.

chci být stále s tebou,
láko moje jediná,
ty jsi pro mne tou,
mnou milovana,lásko má.

ty jsi pro mne ta první,
kterou nemám jenom rád,
ale tak šileně miluji,
miluji a jenom miluji.
Autor Dubínek, 15.08.2010
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí