když dva

když dva

Anotace: ... promočení v dešti ...

.
teče z nebe
do nedoby
a saxíku
utrhlému
ze řetězu
přebíjíš zas
beznadějně
jeho hezkou
harmonii
přiblblými
decibely

jsi trapný hrome

býváš
tak moní
napořád
v tónech
kapeš si
sám sobě
na karbid

než znova
rachotíš
dusíš se
za humny
a krásně
osvětluješ
naše kroky
při tanci

příměří

blesk

nová scéna
s postsynchronem
a přijď prosím
hodně brzy

vždyť ti dva
ve tvém dešti
úplně nazí
znova tančí

upoutaní

ve svých bouřkách
jsou tvou věčnou zvědavostí
co uslyší vítr v hurikánu

to přece sluší
jen těm dvěma
při líbání

jsi pořád milý
že jsi vypad’

a přestal
pršet
.
Autor a_tao, 15.08.2010
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Demedalex, Holis, Lota, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsem si jistý jestli všechno chápu, ale co pochopil jsem, líbilo se doST

22.08.2010 00:33:00 | Demedalex

st

15.08.2010 13:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí