Pouta

Pouta

Anotace: o lásce, která nemá žádné meze

POUTA

Spoutám Tě pouty, spoutám Tě láskou,
oči Ti zalepím průsvitnou páskou,
spoutám Tě polibky, spoutám Tě hlasem,
na moje dotyky zvykneš si časem

Spoutám Tě pohledem, spoutám Tě vášní,
chci si Tě získat, vždyť jsi tak zvláštní,
spoutám Tě magií, kouzelným nápojem,
budeš jen můj, budeš mým nástrojem

Spoutám Tě dotyky, vášní i něhou,
lásko má jen pojď blíž, chci být jen s Tebou,
spoutám Tě tělem svým, spoutám Tě láskou,
nebudeš s jinou, vždyť Ty jsi mou sázkou
Autor Andrea de Taverne, 05.01.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nejsme my nějací chamtiví?:-).........to víš, já taky.......pěkný

05.01.2006 15:15:00 | Markét

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí