Ona

Ona

Anotace: zasáhla jsi moje srdce

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Chci
prostě chci
nikoho jiného než ji
Mít možnost a ruku v ruce s ní
o tom pořád moje srdce sní
úsměv s kterým rozdmýchává v srdci mém plamen
Při jejím pohledu jsem pokaždé omámen

chtěl bych mít eso v rukávu
kvůli ní snad i Atlantik přeplavu
každým dnem
každou nocí
Se mi z ní už hlava točí

Oči průzračně modravé
ale při pohledu do nich
mám srdce bolavé
však denodenně sním jen o nich
Vlasy barvy slunce
když jen projdeš kolem celá záříš
vše co píšu bych Ti přehrál na kytary strunce
Pokaždé mi v očích ohníčky rozzáříš

Miluji Tě
i když nebudeš má
miluji Tě.....
Autor Jacob P. Verlaine, 15.08.2010
Přečteno 515x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Lioness, CULIKATÁ, Ishtar, Jiná, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí