Jak vzniká příští zase nic

Jak vzniká příští zase nic

Anotace: Stokrát jsem si řekl, že už za ženami běhat nebudu... ale když je starých průšvihů málo, vždy lze přidat nějaký nový...

.
Slyším zvuky stěží
Asi něco běží
................na Nově?
.
Někdo rychle dýcha
(V těch vzdeších zní pýcha)
Sousedi zas píchaj,
........................pánové!
.
A mě píchá v hrudi
(Sousedi mě prudí!)
Staré křivdy nudí
Jdu zadělat s další
........................na nové...
Autor RobertCZ, 15.08.2010
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí