Další noc

Další noc

Anotace: ...

Slyším jak ti srdce buší
Přes vše co je mezi námi
Bez vzduchu a bez oblohy
Bez očí a bez uší
Bez rukou jsem bezmocný
A bez pravdy se cítím sám
Zmizel bych, však nemám nohy
Neběžím, neutíkám
Musím tady s tebou zůstat
Ikdyž mi to jizvy trhá
Bez srdce se cítíš sama
Žhavá vášeň vysuší
To srdce které patří tobě
Chtel jsem ti ho navždy dát
Teď z něj zbyl už jenom prach
Po docela dlouhé době
Silný žár už vyhasnul
Kdo znovu oheň rozdělá?
Temná, zlá a chladná noc
Stejná jsi ty
Jsem znovu sám
Mám strach se peklu zaprodat
Už dávno přeci patřím tobě
A další noc probdělá...
Autor Manni3, 15.08.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamer.In.The.Inside, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí