Až sa rozídeme

Až sa rozídeme

Anotace: ...jednou to stejně příjde...

Až sa rozídeme
Chcem
Aby tu niečo po nás ostalo...

Pár nedofajčených cigariet
na lavičke v parku
Pár prázdnych fliaš vína
zahodených v popolniciach
naproti tvojmu domu
Pár bozkov na rozlúčku
A nekonečných Milujem Ťa

Pár klamstiev a pár prehreškov
tisíce slov a milión objatí...

...minúty, keď sme sa milovali
radšej ani nepočítam...
/ tie ostanú navždy...
vryté v našej pamäti/

navždy

Vieš
Keď sa rozídeme
Malo by tu niečo po nás ostať

Lebo MY už nebudeme...
Autor adida, 16.08.2010
Přečteno 320x
Tipy 18
Poslední tipující: Dreamer.Z, Skrat, čokoládka, Gabrielle, Hesiona-Essylt, carodejka, Chancer, JohnyD., CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, jen aby tu po nás nezůstaly dluhy a spousta nezaopatřených dětí.

30.10.2010 11:32:00 | Skrat

Moc dobrá báseň, ale proč ten pesimismus? :o)

01.09.2010 07:00:00 | Hesiona-Essylt

Třeba se nerozejdete a láska vydrží, kdo ví, tak hodně štěstí.

01.09.2010 00:26:00 | carodejka

Melancholická..ale krásná..doplněná o nádhernou slovenčinu :-)

18.08.2010 16:19:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí