Padám

Padám

Anotace: Přeji hezké počtení :) http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc

Padám...do snů a příběhů,

a nevnímám hlasy tichých posměchů.

Snažím se roztáhnout ruce,

a chytnout se naděje co chutná sladce.



Psát ? básně a verše...

a skládat puzzle sešlé.

Tisíckrát věřit slibům,

a vyhýbat se otráveným šípům.



Plout... a nevědět kam,

a dotknout se těch nebeských bran.

Věčně se oddávat svým snům,

a nechat vánek dát polibek rtům.



Pohladit prstem nebe,

a milovat přitom Tebe.

Usínat a probouzet,

a žár v nitru zakoušet.



Počítat každou vteřinu,

a denně dopouštím se toho zločinu.

Stále myslet a v Tvých očích se utápět,

a z knihy při večerech Ti vyprávět.



Poutat Tvoje srdce do zámků,

a tuží nakreslit černou kaňku.

Těším,na Tebe se těším,

a dočkat se, to jde jen ztěží.
Autor Kessi, 16.08.2010
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí