Mám rád...

Mám rád...

Anotace: Přesvědčím Tě?...

Mám rád Tvoje čtyři očka
vidí všechno co kolem frčí.
Údivem občas mrknou.

Mám rád Tvůj nosánek,
kdykoliv mu něco nevoní,
hezky se krčí.

Mám rád Tvoje tělíčko,
chce se pořád tulit.
S mým tak krásně ladí.

Mám rád každé Tvoje kilíčko
i když není jich zrovna málo.
Jedno hezčí než druhé a třetí.

Mám rád Tvoji pusinku
líbezně se na mne culí.
A po líbání touží.

Mám rád Tvoji prcinku,
strašně rád ji provokuju.
Ona potom krásně "bulí".

Mám rád Tvoje chyby,
však u mne se taky najdou.
Nikdo bez nich není.

Mám rád i Tvoje kočky,
třebaže se Ti nezdá.
Mám Vás prostě rád všechny...
Autor Modrý Adept, 11.11.2004
Přečteno 1271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí